HYPNOTERAPIA

KLIININEN HYPNOTERAPIA

Mitä on kliininen hypnoterapia?

Kliininen Hypnoterapia tarkoittaa tieteellisesti tutkittuja terapiamuotoja, kuten kognitiivista käyttäytymisterapiaa, psykoterapiaa, hahmoterapiaa ja myös NLP- tekniikoita yhdistettynä hypnoosiin asiakkaan tarpeiden ja haasteiden mukaisesti. Jos sinulla on pelkoja, itsetunto-ongelmia, suolisto-oireita, paniikkihäiriöitä tai muita psyykkisiä, emotionaalisia ja/tai fyysisiä oireita, jotka heikentävät jollain tavalla elämänlaatuasi, voit saada apua ja tukea kliinisestä hypnoterapiasta. Hypnoterapia ja hypnovalmennus ovat myös hyviä työkaluja, kun haluat esimerkiksi parantaa suorituskykyäsi, helpottaa elämäntapamuutostasi ja saada apua esimerkiksi herkuttelun lopettamiseen ja painonpudotukseen. 

Mitä tapahtuu hypnoterapiassa?

Ensiksikin on erittäin olennaista erottaa kliininen hypnoterapia ns. viihdehypnoosista, sillä kliinisessä hypnoterapiassa käytetään hypnoosia aina vain terapeuttisessa tarkoituksessa ja pyritään asiakkaan kannalta positiiviseen muutokseen. Kliinisessa hypnoterapiassa käytetään siis hypnoosia terapian apuvälineenä, emmekä tee mitään viihdyttäviä temppuja tai hypnoosia huvin vuoksi. Huomioitava on myös, että hypnoterapia ei korvaa lääkärihoitoa sairauksien hoidossa, vaan se on täydentävä lisä lääketieteen ja terveydenhuollon kanssa.

Hypnoterapia sisältää aina hypnoosin lisäksi keskustelua, valmennusta ja toisinaan myös ilman hypnoosia tehtäviä harjoituksia. Jokaiseen tapaamiseen sisältyy olennaisesti hypnoosiosuus, joka on aina sinun tilanteeseesi suunniteltu. Tämä hypnoosi on lempeää, päiväunimaista työskentelyä alitajuntasi kanssa. Rentoudut sen verran sopivasti, että voimme käyttää hyödyksi alitajuntasi voimavaroja. Hypnoosin aikana olet miellyttävässä ja turvallisessa tilassa, jossa tietoinen mielesi ei pääse haittaamaan positiivisten tavoitteiden toteutumista. Hypnoterapian tavoitteena on saada alitajuntasi ja tietoinen mielesi toimimaan yhdessä tavoitteidesi ja muutosten saavuttamiseksi. 

Riippuen haasteesta, yleensä hypnoterapian kesto on noin  2-6 käyntiä, mutta joihinkin ongelmiin jopa yksi kerta on riittävä. Isommissa ja moninaisemmissa haasteissa toisinaan tarvitaan useampia tapaamisia. Hypnoterapia on kuitenkin aina lyhytkestoista ja tuloksia saadaan yleensä nopeasti.  Monet asiakkaat ovat kokeneet, niin suurta apua hypnoterapiasta, että he haluavat usein jatkaa muiden tavoitteiden parissa.

 Mikäli mietit, miten hypnoterapia voisi auttaa sinua tai sopiiko hypnoterapia juuri sinulle, älä epäröi ottaa yhteyttä lomakkeen kautta tai sähköpostilla saadaksesi lisätietoja ja sopiaksesi täysin veloituksettomasta puhelinsoittoajasta. Voit varata veloituksettoman puhelinsoittoajan myös suoraan klikkaamalla ajanvarauskalenteriin tästä! Autamme sinua mielellämme löytämään parhaan tavan vahvistaa ja parantaa elämänlaatuasi.

Ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostilla tai varaa suoraan aika varauskalenteristamme.

 

Kuinka pitkään?

Yhtä asiakkaan haastetta hoidetaan hypnoterapiassa yleensä noin 2–6 kertaa. Kesto riippuu kuitenkin täysin ongelmasta tai haasteesta ja asiakkaan yksilöllisestä tilanteesta. Tarkka kesto suunnitellaan voidaan suunnitella alkukeskustelun jälkeen. 

TAPAAMISET

Ensimmäinen tapaaminen kestää yleensä 90 minuuttia. Seuraavat tapaamiset ovat yleensä 60-75 minuuttia. Tapaamiset järjestyvät joko vastaanottotilassamme Espoossa, Tampereella tai erikseen sovittaessa muualla Suomessa tai etänä.

HINNAT

Voit aina aloittaa veloituksettomalla konsultaatiopuhelulla, joka ei velvoita sinua mihinkään. Ensimmäisen tapaamisen hinta on 139 euroa (sis. alv 24%). Jatkotapaamiset ovat 125 euroa (sis. alv 24%). Kolmen tapaamiskerran sarjat 350 euroa (sis. alv 24%). Sarjat sisältävät hypnoosiäänitteen kotona kuunteluun tapaamisten välillä.

TESTIMONIALS

Olen kärsinyt vuosia todella pahasta esiintymisjännityksestä. Kädet tärisee, ääni värisee ja sydän hakkaa. Valmistauduin isoon esitykseen ja kävin hypnoterapiassa kolme kertaa ja esitys meni paremmin kuin koskaan aikaisemmin! Ensimmäistä kertaa en saanut paniikkia aikaiseksi, vaan olin levollinen ja itsevarma.”

Nainen 33-vuotta

”Arvaa mitä…lento sujui ihan normaalisti ja en joutunut ottamaan mitään pillereitä. En vatsaani varten enkä rauhoittavia….Iso iso iso kiitos sulle! Olen niin iloinen että otin suhun yhteyttä. Olen erittäin ylpeä itsestäni ja siitä että onnistuin. Kiitos että autoit mua”

(Asiakkaalla voimakas lentopelko ja ahdistus ja tuli hypnoterapiaan lääkärinsä ohjaamana. Ennen lentoa kaksi hypnoterapia käyntiä)

Painoa on pudonnut nyt noin 2kg kuukausi tahdilla! Limsat ja karkit ovat jääneet kaupan hyllyyn, ihan kuin en huomaisi edes niitä samalla lailla kuin aiemmin. Coca- Colaa en voi edes ajatella, se yököttää. En usko, että olisin päässyt eteenpäin ilman näitä hypnooseja, koska olin niin jumissa tämän kanssa.” 

Nainen 46- vuotta 

”Ilokseni voin kertoa nyt, että en ole tupakoinut ollenkaan tapaamisemme ja tekemäsi hypnoosin jälkeen! Tupakointi on jäänyt pois myös sellaisissa sosiaalisissa tilanteissa, joissa aikaisemmin minun on ollut mahdotonta olla tupakoimatta. Olen todella tyytyväinen keskusteluun, hypnoosiin ja lopputulokseen. Nyt on voittajaolo! Tämän kokemuksen perusteella voin suositella lämpimästi hypnoterapiaa addiktiosta irtipääsemiseen” 

Daniela Salomaa, Helsinki