KLIININEN

HYPNOTERAPIA TAMPERE

Etsitkö koulutettua, ammattitaitoista hypnoterapeuttia Tampereelta? Olet tullut oikeaan paikkaan! Hypnoterapiaan.fi – sivustolta löydät koulutetut, ammattitaitoiset ja hypnoosiliiton eettisiä ohjeistuksia noudattavat kliiniset hypnoterapeutit. 

Kauniit ja mukavat vastaanottotilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereella. Meille pääset helposti niin julkisilla kuin autollakin. Tarvittaessa teemme toki myös koti- ja yrityskäyntejä Tampereella ja lähialueilla. Hypnoterapiaan.fi palvelu saatavilla myös Espoossa.

Mitä se hypnoterapia on?

Kliininen hypnoterapia on täydentävää hoitoa, jossa hypnoosi yhdistetään osaksi jotakin tutkittua terapiamuotoa. Sen avulla voidaan poistaa tai lievittää erilaisia psyykkisiä, emotionaalisia ja fyysisiä oireita, jotka jollakin tavalla heikentävät asiakkaan elämänlaatua.

Tällaisia voivat olla muun muassa:

itsetunto-ongelmat

stressi ja ahdistuneisuus

paniikkihäiriöt

pelot ja fobiat

pakko-oireet

traumat, posttraumaattiset ja stressireaktiot

Kliininen

Hypnoterapian muut käyttöalueet

Lisäksi kliinistä hypnoterapiaa voidaan käyttää esimerkiksi suorituskyvyn parantamiseen, elämäntapamuutosten tukemiseen (painonpudotus, tupakanpolton lopettaminen), rentoutumiseen ja palautumiseen sekä kroonisen kivun, suolistovaivojen ja uniongelmien hoitamiseen.

Kliininen

Haluatko keskustella kanssamme miten hypnoterapia voisi auttaa sinua?

1. konsultaatio ja ajanvaraukset

Varaa puhelinkonsultaatioaika (ilmainen) tai tapaaminen Tampereen toimipisteeseemme tästä linkistä:
Tampere| Hypnoterapiaan.fi ->

2. Sähköpostilla

Ota yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella, ja kerro lyhyesti mihin kaipaat apua, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ota Yhteyttä

13 + 6 =

Osoite

Ladda Wellbeing Oy

Kappelikuja 6
02200 Espoo

Sähköpostiosoite

info@hypnoterapiaan.fi