KLIININEN

HYPNOTERAPIA TAMPERE

Etsitkö koulutettua, ammattitaitoista hypnoterapeuttia Tampereelta? Olet tullut oikeaan paikkaan! Hypnoterapiaan.fi – sivustolta löydät koulutetut, ammattitaitoiset ja hypnoosiliiton eettisiä ohjeistuksia noudattavat kliiniset hypnoterapeutit. 

Kauniit ja mukavat vastaanottotilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereella osoitteessa Mäkipäänkatu 13. Meille pääset helposti niin julkisilla kuin autollakin. Tarvittaessa teemme toki myös koti- ja yrityskäyntejä Tampereella ja lähialueilla. Hypnoterapiaan.fi palvelu saatavilla myös Espoossa.

Mitä se hypnoterapia on?

Kliininen hypnoterapia on täydentävää hoitoa, jossa hypnoosi yhdistetään osaksi jotakin tutkittua terapiamuotoa. Sen avulla voidaan poistaa tai lievittää erilaisia psyykkisiä, emotionaalisia ja fyysisiä oireita, jotka jollakin tavalla heikentävät asiakkaan elämänlaatua.

Tällaisia voivat olla muun muassa:

itsetunto-ongelmat

stressi ja ahdistuneisuus

paniikkihäiriöt

pelot ja fobiat

pakko-oireet

traumat, posttraumaattiset ja stressireaktiot

Kliininen

Hypnoterapian muut käyttöalueet

Lisäksi kliinistä hypnoterapiaa voidaan käyttää esimerkiksi suorituskyvyn parantamiseen, elämäntapamuutosten tukemiseen (painonpudotus, tupakanpolton lopettaminen), rentoutumiseen ja palautumiseen sekä kroonisen kivun, suolistovaivojen ja uniongelmien hoitamiseen.

Kliininen

Haluatko keskustella kanssamme miten hypnoterapia voisi auttaa sinua?

1. konsultaatio ja ajanvaraukset

Varaa puhelinkonsultaatioaika (ilmainen) tai tapaaminen Tampereen toimipisteeseemme tästä linkistä:
Tampere| Hypnoterapiaan.fi ->

2. Sähköpostilla

Ota yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella, ja kerro lyhyesti mihin kaipaat apua, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

TESTIMONIALS

Tilanteet tuntuivat aina todella turvallisilta ja että itse oli kuitenkin koko ajan hallinnassa. Pidin myös kovasti siitä, että mitään ei oikeastaan voinut tehdä väärin. Liittynee tuohon turvallisuuden tunteeseen. Sain hyvät itsehypnoosiohjeet ja harjoittelen mielelläni niillä. Olen puhunut paljon läheisillenikin hyvistä kokemuksistani hypnoterapiasta ja suosittelen kokeilemaan, jos se on mahdollista. Olen hyvin kiitollinen ja iloinen tästä terapiajaksosta!”

-Nainen, 30-vuotta

Olen kärsinyt kevätahdistuksesta pitkään, ja se on vuosi vuodelta tuntunut pahenevan. Joskus se on jopa muuttunut masennukseksi, erityisesti muiden vaikeuksien keskellä. Kävin kaksi kertaa Soilella hoidossa ennen kevään tuloa. Kun ensimmäiset kevätauringonsäteet osuivat autoni tuulilasiin, en yllättäen nähnyt enää kiveniskemiä ja naarmuja, vaan hymyilin iloisesti. Tämä jatkui koko kevään, ja kiitos Soilen toteuttaman hypnoterapian, selvisin normaalisti haastavasta keväästä ilman synkkyyteen vajoamista!”

-Mies 56- vuotta

En olisi koskaan uskonut, että pystyn rentoutumaan näin paljon. Tuntuu todella hyvälle. Olet niin rauhoittava ja sun ääni kuulosti rauhoittavalle ja mulla on kaikin puolin hyvä ja samalla jotenkin virkistynyt olo.”

-29- vuotias nainen ensikäynnin jälkeen

On todella ihmeellistä, että jo kahden hoitokerran jälkeen lentopelkoni hävisi. Lisäksi pystyin nauttimaan koko lomasta ilman ahdistusta ja jännittämistä, mikä oli minulle aivan uusi kokemus. Kiitos paljon sinulle.”

-Nuori nainen

Aloitin hypnoterapian Soilen kanssa 3-kuukautta sitten. Tämä on ollut elämäni paras päätös. Viimeisen 15-vuoden aikana olen käynyt kymmenillä eri terapeuteilla/psykiatreilla/mielenterveystyöntekijöillä/jne. Voisin siis sanoa skaalan olevan melko laaja. Soile tekee työtään isolla sydämellä, ja on heittämällä paras terapeutti mitä minulla on ollut. Koen viimeisen 3-kuukauden olleen käänteentekevä. Oloni on nousujohteinen ja viimein tunnelin päässä näkyy pieni valonpilkahdus. Soilen ote työhön on reaktiivinen, kommunikoiva, suora mutta ei tuomitseva. Hän on äärimmäisen taitava työssään, ja omaa laajan tietotaidon jota hyödyntää luontevasti. Odotan tapaamisiamme aina paljon. Koen viimein tulleeni kuulluksi ja kohdatuksi.”

– Nainen 28 -vuotta