KLIININEN

HYPNOTERAPIA ESPOO

Etsitkö hypnoterapiaa ja ammattitaitoista hypnoterapeuttia Espoosta? Hypnoterapiaan.fi – sivustolta löydät koulutetut, ammattitaitoiset ja hypnoosiliiton eettisiä ohjeistuksia noudattavat kliiniset hypnoterapeutit Espoossa.

Kauniit ja mukavat vastaanottotilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien äärellä Niittykummussa, Espoossa. Meille pääset helposti niin metrolla, bussilla kuin autollakin. Tarvittaessa teemme toki myös koti- ja yrityskäyntejä Espoossa ja lähialueilla.

Mitä se hypnoterapia on?

Kliininen hypnoterapia on täydentävää hoitoa, jossa hypnoosi yhdistetään osaksi jotakin tutkittua terapiamuotoa. Sen avulla voidaan poistaa tai lievittää erilaisia psyykkisiä, emotionaalisia ja fyysisiä oireita, jotka jollakin tavalla heikentävät asiakkaan elämänlaatua.

Tällaisia voivat olla muun muassa:

itsetunto-ongelmat

stressi ja ahdistuneisuus

pelot ja fobiat

hypnoterapia espoo

paniikkihäiriöt

pakko-oireet

traumat, posttraumaattiset ja stressireaktiot

Kliininen

Hypnoterapian muut käyttöalueet

Lisäksi kliinistä hypnoterapiaa voidaan käyttää esimerkiksi suorituskyvyn parantamiseen, elämäntapamuutosten tukemiseen (painonpudotus, tupakanpolton lopettaminen), rentoutumiseen ja palautumiseen sekä kroonisen kivun, suolistovaivojen ja uniongelmien hoitamiseen. 

Kliininen

Haluatko keskustella kanssamme miten hypnoterapia voisi auttaa sinua?

hypnoterapia espoo, hypnoterapia tampere

1. Puhelinkonsultaatio

Varaa ilmainen puhelinkonsultaatioaika: Hypnoterapia Espoo tästä linkistä: Vello | Hypnoterapiaan.fi ->

hypnoterapia espoo, hypnoterapia tampere

2. Sähköpostilla

Ota yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella, kerro lyhyesti mihin kaipaat apua, niin olemme sinuun yhteydessä.

TESTIMONIALS

”Arvaa mitä…lento sujui ihan normaalisti ja en joutunut ottamaan mitään pillereitä. En vatsaani varten enkä rauhoittavia….Iso iso iso kiitos sulle! Olen niin iloinen että otin suhun yhteyttä. Olen erittäin ylpeä itsestäni ja siitä että onnistuin. Kiitos että autoit mua”

(Asiakkaalla oli voimakas lentopelko ja ahdistus ja tuli hypnoterapiaan lääkärinsä ohjaamana. Ennen lentoa kaksi hypnoterapia käyntiä)

”Rentouduin ohjauksessasi ihan uudella tasolla. Tunnen oloni vapautuneeksi ja levolliseksi ja toiveikkaaksi.  Sinun levollisuus ja rauha siirtyivät minuunkin…” 

(Nainen 42- vuotta yhden tapaamisen jälkeen)

Tulin hakemaan hypnoterapiasta apua jännitykseen. Marin välittävä ja empaattinen olemus loi turvallisen tilan jossa uskalsi nostaa esiin ja käsitellä arkoja aiheita. Mari on hypnoterapeuttina perusteellinen, ammattimainen, kuunteleva ja tarkkanäköinen. Marin hypnoterapia oli miellyttävä kokemus ja positiivisia vaikutuksia näkyi jo parin kerran jälkeen. Voin suositella lämpimästi.”

Nainen 31- vuotta

”Ilokseni voin kertoa nyt, että en ole tupakoinut ollenkaan tapaamisemme ja tekemäsi hypnoosin jälkeen! Tupakointi on jäänyt pois myös sellaisissa sosiaalisissa tilanteissa, joissa aikaisemmin minun on ollut mahdotonta olla tupakoimatta. Olen todella tyytyväinen keskusteluun, hypnoosiin ja lopputulokseen. Nyt on voittajaolo! Tämän kokemuksen perusteella voin suositella lämpimästi hypnoterapiaa addiktiosta irtipääsemiseen” 

Daniela Salomaa, Helsinki 

Mari on terapeuttina erinomainen. Minulle täydellinen. Empaattinen ja ymmärtäväinen. Lämmin sekä erittäin ammattitaitoinen. Hän selvästi tietää mitä tekee ja pitää huolen siitä, että sinulla asiakkaana on välitetty ja turvallinen olo läpi prosessin. Hän perehtyy aiheeseen perusteellisesti ja antaa toimivat työkalut.”

Opiskelijamies, 28- vuotta