KLIININEN

HYPNOTERAPIA ESPOO

Etsitkö hypnoterapiaa ja ammattitaitoista hypnoterapeuttia Espoosta? Hypnoterapiaan.fi – sivustolta löydät koulutetut, ammattitaitoiset ja hypnoosiliiton eettisiä ohjeistuksia noudattavat kliiniset hypnoterapeutit Espoossa.

Kauniit ja mukavat vastaanottotilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien äärellä Niittykummussa, Espoossa. Meille pääset helposti niin metrolla, bussilla kuin autollakin. Tarvittaessa teemme toki myös koti- ja yrityskäyntejä Espoossa ja lähialueilla.

Mitä se hypnoterapia on?

Kliininen hypnoterapia on täydentävää hoitoa, jossa hypnoosi yhdistetään osaksi jotakin tutkittua terapiamuotoa. Sen avulla voidaan poistaa tai lievittää erilaisia psyykkisiä, emotionaalisia ja fyysisiä oireita, jotka jollakin tavalla heikentävät asiakkaan elämänlaatua.

Tällaisia voivat olla muun muassa:

itsetunto-ongelmat

stressi ja ahdistuneisuus

pelot ja fobiat

hypnoterapia espoo

paniikkihäiriöt

pakko-oireet

traumat, posttraumaattiset ja stressireaktiot

Kliininen

Hypnoterapian muut käyttöalueet

Lisäksi kliinistä hypnoterapiaa voidaan käyttää esimerkiksi suorituskyvyn parantamiseen, elämäntapamuutosten tukemiseen (painonpudotus, tupakanpolton lopettaminen), rentoutumiseen ja palautumiseen sekä kroonisen kivun, suolistovaivojen ja uniongelmien hoitamiseen. 

Kliininen

Haluatko keskustella kanssamme miten hypnoterapia voisi auttaa sinua?

hypnoterapia espoo, hypnoterapia tampere

1. Puhelinkonsultaatio

Varaa ilmainen puhelinkonsultaatioaika: Hypnoterapia Espoo tästä linkistä: Vello | Hypnoterapiaan.fi ->

hypnoterapia espoo, hypnoterapia tampere

2. Sähköpostilla

Ota yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella, kerro lyhyesti mihin kaipaat apua, niin olemme sinuun yhteydessä.

TESTIMONIALS

”Arvaa mitä…lento sujui ihan normaalisti ja en joutunut ottamaan mitään pillereitä. En vatsaani varten enkä rauhoittavia….Iso iso iso kiitos sulle! Olen niin iloinen että otin suhun yhteyttä. Olen erittäin ylpeä itsestäni ja siitä että onnistuin. Kiitos että autoit mua”

(Asiakkaalla oli voimakas lentopelko ja ahdistus ja tuli hypnoterapiaan lääkärinsä ohjaamana. Ennen lentoa kaksi hypnoterapia käyntiä)

”Rentouduin ohjauksessasi ihan uudella tasolla. Tunnen oloni vapautuneeksi ja levolliseksi ja toiveikkaaksi.  Sinun levollisuus ja rauha siirtyivät minuunkin…” 

(Nainen 42- vuotta yhden tapaamisen jälkeen)

Itsetuntoni on aina ollut huono ja minua kiusattiin koulussa. Huonon itsetunnon takia, en uskaltanut
tavoitella haluamiani asioita. Olen käynyt hypnoterapiassa nyt jo useamman kerran. Luotan itseeni nyt paljon enemmän, enkä anna minkään enää estää minua tekemästä haluamiani asioita. Olisinpa käsitellyt nämä asiat jo aiemmin.